Home Blog

Pop idool Madonna (62) verwend volgers met pikante lingerie foto’s

0

Je bent zo oud als je je voelt moet pop idool Madonna (62) gedacht hebben toen ze haar Instagram volgers ineens verraste met een paar redelijk pikante foto’s. Op de drie foto’s is Madonna in uitdagende poses te zien in een redelijk pikant zwart lingeriesetje. Onder de foto post Madonna “And Now For A Moment of Self Reflection…………..Madame ❌”. Vertaald “Het is tijd voor zelfreflectie” Madame X zoals het pop idool zichzelf tegenwoordig ook noemt. Wij vinden dat ze er nog wel redelijk mee weg komt. Wat vind jij?

Klik op het pijltje links of rechts om door de foto’s te scrollen . . .

Nieuwe documentaire wordt afscheid van zieke Tina Turner (81)

0

In de nieuwe documentaire “Tina” die vanaf 27 maart in de Verenigde Staten op streamingdienst HBO te zien zal zijn, neemt pop en rock icoon Tina Turner definitief afscheid van haar fans.

in deze extra lange documentaire zal de legendarische zangeres nog een laatste keer voor de camera terug kijken op een veel bewogen leven waarna ze zich volledig uit de media zal terugtrekken.

Tina en Ike (losse handjes) Turner

De gezondheid van de 81 jarige zangeres heeft de afgelopen jaren al heel wat te stellen gehad. Naast een beroerte, kanker en nierfalen worstelt Tina ook nog steeds met de ziekte PTSS door haar traumatische huwelijk met Ike turner wie in 2007 overleed aan een overdosis cocaïne. De zangeres overwoog in 2017 zelf nog om uit het leven te stappen en sloot zich aan bij de Zwitserse euthanasie organisatie “Exit”. Door haar nierfalen was haar kwaliteit van leven zo slecht dat ze het niet meer zag zitten.

Tina neemt afscheid van haar zoon Craig

De ellende voor Tina wordt nog groter als haar oudste zoon Craig uit een huwelijk van nog voor Ike in 2018 zelfmoord pleegt. Terwijl ze het as van haar zoon uitstrooit aan de kust van Californië zegt een gebroken Tina “Dit is het meest trieste moment uit mijn leven als moeder.” Ook al ben je 59, Je zal altijd mijn baby blijven”.

Mooie momenten

Het leven van de zangeres was zwaar maar kent gelukkig ook mooie momenten. In 1976 verzameld ze al haar moed bij elkaar en zet na jarenlange mishandeling een punt achter het huwelijk met Ike Turner. In de jaren 80 maakt Tina haar comeback en breekt wereldwijd door met nummers als “What’s love got to do with it” en “Private dancer”. In 1985 speelt ze zelfs een grote rol naast acteur Mel Gibson in de film “Mad Max: Beyond the Thunderdome”. Ook het nummer wat ze voor de film schreef “We don’t need another hero” wordt een hit.

Toch is de zangeres op het hoogtepunt van haar carrière ontzettend eenzaam. Daar komt echter verandering als ze in 1986 tijdens haar tournee in Europa de 16 jaar jongere Duitse platenproducent Erwin Bach leert kennen. De aantrekkingskracht is zo groot dat ze Bach tijdens een bezoek aan de Verenigde Staten opbelt en hem uitnodig voor . . . “een lekker potje seks”.

“Toch niets mis mee? Ik was een vrouw alleen en hoefde niemand verantwoording af te leggen.” Aldus Tina. Dat dit in zeer goede aarde valt bij de platenproducer blijkt als hij meteen het eerste vliegtuig naar de woonplaats (Los Angeles) van de zangeres pakt. Dat de vonk over is geslagen bewijst het feit dat ze nog steeds samen zijn. In 2017 staat Erwin Bach zelfs een van zijn nieren af voor transplantatie om het leven van Tina te redden.

Tina Turner met de liefde van haar leven Erwin Bach

Afscheid

Decennia lang was Tina een groot voorbeeld voor veel mensen. Keer op keer vond ze toch weer de kracht om door te gaan en daar mag ze volgens haar leger fans wereldwijd ontzettend trots op zijn.

Maar wanneer is het genoeg? Hoe sluit je een deur van zo een enorme carrière achter je? De zangeres heeft besloten dat deze documentaire het afscheid zal zijn. Ook zal ze samen met echtgenoot Erwin Bach (65) met wie ze in 2013 trouwden, aanwezig zijn bij de Broadway-première “The Tina Turner Show” in de VS waarna ze haar laatste jaren in rust zal doorbrengen met de liefde van haar leven in hun woning in Zürich. “De Broadway-première en documentaire zal het laatste cadeau zijn wat ik mijn lieve fans nog kan geven.” Aldus Tina

De documentaire “Tina” zal vanaf 27 maart te zien zijn op de Amerikaanse streamdienst van HBO.

10 Acteurs die ook konden zingen (of dachten dat ze konden zingen)

0

Het gebeurd regelmatig dat je ineens een zanger of zangeres in een film of serie ziet opduiken. Vaak pakt dat beter uit dan acteurs en actrices die besluiten een plaat op te nemen. Hoewel veel er ook nog redelijk mee weg komen, zijn sommige zo slecht dat het gewoon leuk wordt . . .

Hier een kleine greep uit acteurs die een plaat of zelfs een heel album opnamen.

Bond schurk en “Alien” acteur Yaphet Kotto (81) overleden

0
Yaphet Kotto

Amerikaans acteur Yaphet Kotto, bekend om zijn rollen in oa. de science fiction-horror “Alien” en James Bond film “Live and let die” is zondagavond rond 22.30 (Filippijnse tijd) op 81 jarige leeftijd overleden. Kotto’s vrouw Tessie Sinahon liet dit maandagavond via social media weten. Dit bevestigde ook Kotto’s manager Ryan Goldhar aan Variety.

Kotto’s vrouw schreef maandag op social media “Je speelde regelmatig de schurk maar voor mij blijf je een held, een geweldige vader en een super echtgenoot. Rust zacht mijn lieve man, mijn beste vriend en rots in de branding. Ik ga ga je vreselijk missen.” Yaphet en Tessie waren 24 jaar getrouwd.

Kotto speelde in 1973 een sterke dubbelrol naast Roger Moore in de James Bond Film “Live and let die”. In 1979 kroop hij in de rol van machine technicus Dennis Parker in de sci-fi horror “Alien”. In 1987 was hij samen met Arnold Schwarzenegger te zien in de film The running man. Kotto werd ook regelmatig gevraagd om een gastrol te spelen in series zoals “The A-Team”, “For Love and Honour”, “Murder She Wrote”, “Death Valley Days” en “Law & Order”.

Naast zijn vrouw Tessie Sinahon laat hij ook zes kinderen achter.

André van Duin als Bertus Binnenband in de rechtbank

0

Heerlijk ouderwets in een deuk als Bertus Binnenband (André van Duin) voor de rechter (Frans van Dusschoten) moet verschijnen.

Veiling zeldzame kersenrode gitaar van Elvis kan mogelijk $1 Miljoen opleveren

0

De gitaar waarmee Elvis Presley 1968 zijn comeback maakte gaat onder de hamer. Dit meld TMZ. Verwacht wordt dat deze zeldzame kersenrode Hagstrom Viking II tussen de $750.000 en $1.000.000 dollar binnen gaat harken. Dit is in euro ongeveer tussen de 627.000 en 837.000. De veiling zal 27 maart as. door veilinghuis Kruse GWS Auctions georganiseerd worden.

De gitaar is speciaal omdat Elvis deze gebruikte bij zijn eerste live optrede na een onderbreking van zeven jaar om zich op films te concentreren. Ook stond hij op de hoes van het album “From Elvis in Memphis” en is hij te zien geweest in “Rock & Roll Hall of Fame” Museum. Als bonus krijgt de winnaar van de veiling ook nog het bladmuziek uit de tv uitzending waarin Elvis voor het eerst weer live optrad.

Lukt het niet met de gitaar? Niet getreurd! Er wordt namelijk ook een persoonlijke gouden 14 karaats ketting van Elvis geveild. Namelijk de TCB (Taking care of buisness) ketting. Vrij vertaald: de “ik doe goede zaken” ketting.

Tevens zal er ook van de actrice Elizabeth Taylor een ketting, oorbellen en een broche onder de hamer gaan. Ook zal op de veiling de echte “Godfather” fan los kunnen gaan. Je kunt namelijk ook op de originele 1950 Cadillac Fleetwood uit de wereldberoemde maffia film bieden.

Laat je foto’s letterlijk tot leven komen – Eng of juist heel mooi?

0

Horror of juist heel mooi? De meningen zijn hier duidelijk over verdeeld. Toch is deze nieuwe service van de website Myheritage al meer dan 40 miljoen keer gebruikt toen het eind februari online verscheen.

Op de website van Myheritage is het sinds eind februari mogelijk om een foto van bijvoorbeeld een overleden dierbare, idool of zelfs een standbeeld tot leven te brengen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een kunstmatige intelligentie techniek genaamd “Deep Lerning” die het mogelijk maakt elke foto bewegend te maken. Het zicht wordt in gescand waarna berekeningen worden gemaakt hoe het gezicht van eruit zou moeten zien uit verschillende hoeken.

Door het grote gebruikersgemak en de gratis proefperiode ging het helemaal los op Social Media. Sinds eind februari is er meer dan 40 miljoen keer gebruik gemaakt van deze service.

Vandaag klinkt ‘Radar Love’ in Nederland uit de kerktoren

0
golden earring
George Kooymans

Vandaag zal als eerbetoon het nummer ‘Radar Love’ van de Nederlandse rockband de Golden Earring door het hele land uit de kerktoren klinken. Dit eerbetoon is voor de oprichter en gitarist van de rockband George Kooymans waarbij onlangs de spierziekte ALS werd geconstateerd. Dit betekend ook het einde van de ruim 60 jarige carrière van de rockband.

Barry Hay, de zanger van de band, liet al eens weten dat de Golden Earring zou stoppen als een van de bandleden uit zou vallen. Het is een erecode onder elkaar.

Omdat Kooymans(73) te ziek is om nog een afscheidsconcert te kunnen spelen hebben de fans dit eerbetoon geregeld. Het is vandaag een speciale dag omdat Kooymans ook nog eens jarig is vandaag. Het nummer ‘Radar Love’ zal dan ook precies om 17.15 door het hele land te horen zijn. Dit is het tijdstip dat Kooymans geboren werd. Fans roepen iedereen op om vanmiddag het nummer thuis ook door de luidsprekers te laten knallen. Het liefst met open ramen. . .

Straatnaam Abbey Road bordje voor 43.000 euro onder de hamer

0

Waar eerst werd gedacht aan tussen de 1000 en 2000 euro, liep het bedrag in het veilinghuis al snel op naar 43.000 euro voor het straatnaam bordje uit deze wereldberoemde Engelse straat. Het is namelijk de straat waar ook de opname studio Abbey Road gevestigd is en waar het gelijknamige album van de Beatles is opgenomen.

Het bordje werd in 1967 ontworpen door Sir Misha Black en is wit met zwart/rode letters. Ook andere straatnaam bordjes gingen onder de hamer zoals: Ebury Bridge Road (1584 euro) en Eaton Place (3168 euro). Over de hele wereld werd er geboden op de bordjes en de totale veiling van de straatnaam borden bracht maar liefs 166.070 euro op.

Bestel het 50 jarig jubileum uitgave van het album Abbey Road (boxset)

Loekie de Leeuw komt terug, Asjemenou!

0

Waar het eerst niet mogelijk leek vanwege de hoge kosten kunnen we nu dan toch na 17 jaar rekenen op de terugkeer van Nederlands meest geliefde reclame mascotte Loekie de Leeuw.

Loekie zal zeker tijdens het sportseizoen van de NPO weer te zien zijn tussen de reclames van de STER. Zo zal het leeuwtje te zien zijn tijdens de Olympische spelen, het EK voetbal en de Tour de France. Dit laat STER directeur Frank Volmer in het radio programma Jan-Willem Start Op weten. Ook wordt gekeken op welke momenten het leeuwtje nog meer ingezet zou kunnen worden.

De filmpjes van Loekie de Leeuw werden tussen 1972 en 2004 tussen de reclames door vertoond en duurde meestal maar een paar seconden. In de filmpjes ging er vaak wat mis waarop Loekie dan zei: “Asjemenou” of “Nou Moe”. In 2019 was Loekie nog eenmaal te zien waarna een petitie werd gestart om het leeuwtje voorgoed terug te laten komen.

Voor de filmpjes werd gebruik gemaakt van echte modellen die steeds in een andere positie gefotografeerd werden en daarna achter elkaar geplakt. Ook het decor werd voor elk filmpje met de hand gemaakt. Omdat hier ontzettend veel tijd en geld in ging zitten werd in 2004 besloten te stoppen met het maken van de filmpjes.

De nieuwe filmpjes van Loekie zullen nog op deze oude manier worden gemaakt alleen het decor en de achtergrond zal wel digitaal worden gemaakt.