kinderbios

Welkom in De Kinderbios

 

Waarom

Regelmatig kregen wij de vraag of we niet wat meer leuke kinderfilmpjes van vroeger konden plaatsen. Niet alleen om de nostalgie van de tekenfilms van toen op de kids van nu over te brengen maar ook omdat veel mensen youtube niet meer zo veilig vinden. Vaak komen ongevraagd de meest bizarre filmpjes voorbij in de vorm van een tekenfilm. Meestal zijn de ouders daar dan te laat bij en is het kwaad al geschied.

De Kinderbios

Daarom bedachten we De Kinderbios. De leukste jeugd en tekenfilms van vroeger voor verschillende leeftijden. Je bepaald zelf wat je kind te zien krijgt zonder verassingen. De bios zal zeer vaak worden geüpdatet met nieuwe filmpjes dus kom regelmatig eens terug om te kijken.

Hoe werkt het?

Kies een van de bioscopen bovenaan de pagina en kies een filmpje. Kies rechts onderin (klein vierkantje) voor volledig scherm. Wacht of “skip” de reclame en je zorgen zijn voorbij. Mocht het filmpje afgelopen zijn wordt automatisch het volgende filmpje afgespeeld. Na een volledige serie wordt automatisch een andere tekenfilmserie gestart. Zo kom je nooit voor onaangename verassingen te staan.