De productiestudio van “Dukes of Hazzard” acteur John Schneider is volledig verwoest door orkaan. Dit meld TMZ.com.

Foto productiestudio John Schneider
Orkaan Ida verwoest productie studio John Schneider

De orkaan “Ida” die eergisteren in het zuid-oosten van de Amerikaanse staat Louisiana een verwoestende schade en ten minste een dode achterliet, heeft ook de productie studio van acteur en producent John Schneider niet gespaard. John Schneider werd vooral bekend door zijn rol als Bo Duke In de Amerikaanse serie The Dukes of Hazzard. John speelde in de serie de (blonde) neef. De serie was vooral populair in de jaren 70 en 80.

John laat weten zelf ongedeerd te zijn maar dat zijn studio verwoest is en dat er een boom op de “General Lee” is gevallen. Gelukkig heeft Schneider meer versies van deze legendarische auto’s in zijn bezit.

In de video die TMZ.com heeft geplaatst is te zien hoe John iedereen zijn of haar hulp vraagt door iets te kopen op de website van John Schneider Studio’s.

Klik >>>HIER<<< om deze video te zien of de foto hieronder.

In de video legt Schneider uit geen mobiel bereik te hebben en een video opsturen het enige is wat er nu in zijn macht ligt. Verder vraagt hij iedereen altijd mensen te steunen die zich in zo een situatie bevinden. Schneider vraagt ook mensen die niemand kennen in zo een situatie om hem dan te helpen door iets te kopen van zijn website https://johnschneiderstudios.com/ of een film te huren op https://www.cineflixdod.com/ een streamingsdienst met films die zijn geproduceerd door John Schneider Studio’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here