“En de winnaar van het Eurovisie songfestival is . . . Hé kijk een snuifduif.” Zien we dat nou goed? Trakteert de zanger van de Italiaanse rockband tijdens de puntentelling zichzelf nou op een lijntje cocaïne? Sterker nog, zijn mede bandlid tikt hem nog aan om te waarschuwen dat de camera hun kant op staat.

Als tijdens de puntentelling de camera ineens gericht is op de Italiaanse rock formatie Maneskin, zien we ineens iets opmerkelijks. De zanger van de groep buigt zich namelijk voorover en beweegt zijn neus in een snuivende beweging over de tafel. Hmmm wat zou dat nou geweest kunnen zijn? Schijnbaar had deze leadzanger de camera niet door toen hij besloot dit Eurovisie super feest nog eens een extra dimensie te geven. Zijn maatje links is een tikkie scherper. Die tikt de zanger tijdens zijn snuifavontuur nog even aan om te waarschuwen.

Als er na afloop tijdens een interview een vraag over gesteld wordt blijkt uiteraard dat het hier moet gaan om een misverstand. “Ik? Ik gebruik absoluut geen drugs. Ik wil er eigenlijk ook liever niets meer over horen” Aldus de zanger.

Waar is de tijd gebleven dat we met een zakje Treets en een glaasje Cola stonden te juichen voor Teach-In met “Ding-a-dong” . . .

UPDATE!

Inmiddels zou de zanger negatief getest zijn voor drugs. Lees ook . . . .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here