Peter R. de Vries

Misdaad journalist Peter R. de Vries is na een enorm gevecht voor zijn leven alsnog op 64 jarige leeftijd overleden. Peter R. werd vorige week dinsdag na een uitzending bij RTL Boulevard bij zijn auto neergeschoten. Er werd 5 keer op de misdaadverslaggever geschoten en meerdere kogels raakte de Vries waarvan 1 in het hoofd. Peter R. overleed in het ziekenhuis omringt door zijn geliefden. “We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar” laat de familie weten.

De verklaring van de nabestaanden van De Vries:

“Peter heeft geknokt tot het einde, maar heeft de strijd niet kunnen winnen. Hij is omringd door de mensen die hem liefhebben, overleden. Peter heeft geleefd naar zijn overtuiging: ‘On bended knee is no way to be free’. We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.

De familie, partner en naasten willen zijn overlijden in alle rust verwerken en wij vragen iedereen met klem om dat te respecteren. Verdere informatie over hoe het afscheid van Peter zal verlopen en wat daarbij de wensen van de familie en zijn partner zijn, volgt wanneer hierover is besloten.”

Peter R. de Vries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here